Det er svært viktig at landbruksplasten som leveres til oss kun inneholder ren landbruksplast. Dette betyr at det ikke skal være rester av høy eller annet avfall i plasten, og at den helst ikke er tilgriset. 

For å sikre at landbruksplasten kan gjenvinnes på en effektiv og miljøvennlig måte, er det avgjørende at den er ren og fri for forurensninger. Vi ber derfor om at dere tar nødvendige forholdsregler for å sikre at landbruksplasten dere leverer til oss, oppfyller disse kravene. 

Vi setter stor pris på deres forståelse og samarbeid rundt dette. Ved å levere ren landbruksplast vil vi kunne sikre en bærekraftig og ansvarlig gjenvinning av ressursene våre. 

Vi håper dette skrivet bidrar til at vi som bedrift slipper unødige kostnader vi må betale for at Westco må grovsortere ut annet avfall i containeren som ikke er landbruksplast, og for at vi i fremtiden kan fortsette å tilby dere å levere landbruksplast gratis på våres avfallsstasjoner. 

Det som ofte går igjen som blir funnet i containeren når den kommer til mottak er plastikk og storsekker. Husk at vanlig plastikk er gratis å levere. Det samme gjelder PP/storsekker. Dette har vi egne plasser/containere for. 

Eventuelle spørsmål rettet til dette temaet kan dere kontakte Bjørn Egil (formann, avfallsstasjoner) eller Ørjan (vikarierende formann, avfallsstasjoner):

Bjørn Egil: 468 11 465

Ørjan: 958 17 392